MJ Scharbau

Alt håndværk under samme tag

Indhent tilbud

Vi svarer inden for 24 timer!
Års erfaring
0
Kvm sten lægges ugentligt
0
Timers svartid
0

Professionel brolægning

Hos Mj Scharbau er vi et familiedrevet firma fra Midtsjælland, dedikeret til at levere kvalitetsarbejde inden for brolægning, jord- og betonarbejde. Vores passion for håndværk har gjort os til et foretrukket valg i Storkøbenhavn og de omkringliggende områder. Vi fokuserer på at skabe holdbare og flotte løsninger tilpasset hver kundes unikke behov.

Her er en oversigt over de tjenester, vi tilbyder, og hvordan vi kan assistere dig med en række relaterede services:

Hvert projekt får individuel opmærksomhed, og vi garanterer kvalitet i alle processer. Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud og lad os hjælpe dig med at realisere dine bygge- og anlægsdrømme.
Brolægning

Vi udfører alle typer brolægningsopgaver, fra private indkørsler til større erhvervsprojekter.

Fundament

Grundlæggende arbejde med jord og beton til at skabe stærke og stabile fundament for alle typer byggeri.

Jord / Beton

Specialiseret i alle former for jord- og betonarbejder, der sikrer solide resultater fra bunden.

Dræn

Effektive løsninger på drænproblemer, der sikrer korrekt vandafledning og beskyttelse mod vandskader.

Brolægning

Brolægning

Vi udfører alle typer brolægningsopgaver, fra private indkørsler til større erhvervsprojekter.
Læs mere

Fundament

Fundament

Grundlæggende arbejde med jord og beton til at skabe stærke og stabile fundament for alle typer byggeri.
Læs mere

Jord / Beton

Jord / Beton

Specialiseret i alle former for jord- og betonarbejder, der sikrer solide resultater fra bunden.
Læs mere

Dræn

Dræn

Effektive løsninger på drænproblemer, der sikrer korrekt vandafledning og beskyttelse mod vandskader.
Læs mere

Et projekt med dine ønsker i centrum

Når du samarbejder med os sætter vi dine ønsker og behov i hjertet af hvert projekt. Vi forstår, at god kundeservice er nøglen til et succesfuldt projekt, og vi stræber efter at være lyttende og opmærksomme på dine specifikke krav gennem hele processen.

Fra den indledende planlægning til det færdige resultat arbejder vi tæt sammen med dig for at sikre, at dine visioner bliver til virkelighed. Vores mål er at levere personlig service, der skaber tryghed og tilfredshed, og sikrer, at slutresultatet præcis reflekterer dine ønsker.

Hvorfor du skal vælge os

Hvis du værdsætter dygtighed, pålidelighed og personlig service er vi det perfeke match. Som et familiedrevet firma i Midtsjælland, tilbyder vi mere end bare brolægning; vi skaber langvarige løsninger skræddersyet til dine behov.

Vi kombinerer traditionelt håndværk med moderne teknik for at levere resultater, der ikke kun er holdbare og funktionelle, men også visuelt tiltalende. Hos os er du garanteret et samarbejde, hvor dine ønsker står i centrum, og hvor hver detalje tæller. Vælg os for at opleve forskellen med en partner, der går op i dit projekt lige så meget som du selv gør.

Brolægning

Hos Mj Scharbau er brolægning mere end bare at lægge sten; det er en kunstform, hvor præcision og skønhed går hånd i hånd med funktionalitet. Vi tilbyder omfattende brolægningstjenester, som inkluderer design og installation af indkørsler, terrasser, fortov og pladser, der ikke alene forbedrer udseendet af dit hjem eller din virksomhed, men også øger ejendommens værdi.

Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at vælge de materialer og mønstre, der bedst komplementerer deres rum, fra klassisk brosten til moderne flisekonfigurationer. Vi anvender de nyeste teknikker til at sikre, at hver installation er robust, vejrbestandig og kan stå imod tidens slid.

Vi står også for nødvendig forberedelse af underlaget, sikring af korrekt dræning og efterbehandling for at sikre et flot og holdbart resultat.

Læs mindre Læs mere
Afretning _ fliser 7

Jord- og Betonarbejde

MJ Scharbau tilbyder et stort udvalg af jord- og betonarbejde, som er afgørende for at sikre, at dine byggeprojekter har et solidt fundament. Vores tjenester inkluderer forberedelse af byggepladser, udgravning, jordkompaktning og støbning af betonfundamenter, som alle udføres med streng overholdelse af branchestandarder for at sikre optimal stabilitet og holdbarhed.

Vi forstår vigtigheden af et stærkt fundament, uanset om det er til en ny bygning eller en udvidelse af en eksisterende struktur. Vores team er udstyret med den nødvendige viden og teknologi til præcist at måle, planlægge og udføre betonarbejdet, hvilket sikrer, at fundamentet ikke blot understøtter, men også forlænger strukturens levetid og funktionalitet.

Vi tilbyder også rådgivning om materialevalg og løsninger tilpasset specifikke geologiske og klimatiske forhold.

Læs mindre Læs mere

Drænløsninger

Effektiv håndtering af overflade- og regnvand er afgørende for at forhindre vandskader og forlænge ejendommens levetid, og det er her vores drænløsninger kommer ind. Vi specialiserer os i design og implementering af drænsystemer, der effektivt kan omdirigere vand og minimere risikoen for oversvømmelse og erosion.

Vores løsninger tilpasses hver enkelt kundes behov og lokalitetens specifikke udfordringer, hvilket sikrer, at både nye og eksisterende ejendomme er beskyttede mod vandrelaterede problemer.

Vi benytter kun de bedste materialer og nyeste teknologier til at installere dræn, som er både diskrete og effektive, og vores ekspertteam sikrer, at installationen forstyrer omgivelserne minimalt, mens den maksimerer beskyttelsen.

Læs mindre Læs mere

Ofte stillede spørgsmål

Der kan være mange fordele ved at vælge os til din byggeopgave. Herunder har vi skrevet et par svar til de spørgsmål vi oftest får. 

Hvad koster brolægning?

Prisen på brolægning varierer betydeligt og afhænger af flere faktorer som materialevalg, projektets omfang og de specifikke krav til underarbejdet.

Omkostningerne kan spænde fra mere økonomisk for standardløsninger til højere priser for specialmaterialer som natursten. For at give dig en præcis pris på netop dit projekt, tilbyder vi hos MJ Scharbau altid en gratis konsultation, hvor vi kan vurdere opgavens detaljer og give et skræddersyet tilbud.

Dette sikrer, at du får den bedste løsning tilpasset dit budget og dine ønsker.

Hvordan påvirker en ny belægning min ejendomsværdi?

Professionelt udførte belægningsarbejder kan øge din ejendoms værdi betydeligt. Velanlagte indkørsler, smukke terrasser og veldesignede havegange tilfører både æstetisk værdi og funktionalitet, hvilket er attraktivt for fremtidige købere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du brug for professionel hjælp til brolægning eller jord- og betonarbejde? Hos Mj Scharbau står vi altid klar til at assistere både nye og eksisterende kunder.

Uanset om du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud, har spørgsmål, eller bare ønsker at rådføre dig med en erfaren håndværker, så tøv ikke med at kontakte os.

Indhent et tilbud